Varróműhely

_V1A9389A Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. Üllői út 433 sz. alatti Varróműhelyének szolgáltatásai a lakosság számára is igénybe vehetőek.

A konkrét igényekkel kapcsolatban kérjük, hogy személyesen vegyék fel a kapcsolatot a Varróműhellyel! A Városgazda Varróműhelye Önt is várja szolgáltatásaival! A lenti tájékoztató pdf lista nem teljes, szolgáltatásaink köre sokkal bővebb.

Akadémia Shop

Akadémia Shop

Elérhetőség: 1181 Budapest, Üllői út 433. | Telefonszám:+36-20-296-2615

Tájékoztatjuk Önöket, hogy varrodánk december 23. és 2021. január 3. között zárva tart.

Utolsó nyitvatartási napunk december 22-én lesz, jövőre pedig január 4-től várjuk újra a lakosokat.

Nyitvatartás: 

  • hétfőtől péntekig 9:00-17:00 (az Akadémia Shop és varroda is nyitva tart)
  • szombaton: 8:00-12:00 (csak a varroda tart nyitva, az Akadémia Shop zárva)

 

 

 

 

 

 

Varróműhely története

A Varróműhely a kezdetekben 15 fővel az önkormányzati tulajdonban lévő XVIII. kerületi Szociális  Foglalkoztató és Rehabilitációs Nonprofit Kft. keretei között működött, amely  a megváltozott munkaképességűek számára és a nehéz anyagi körülmények között élők részére kívánt segítő kezet  nyújtani munkával való ellátásuk  révén. A textilműhely által készített, a háztartásokban használatos  termékek (ágynemű, edényfogó, terítő stb.) CBA  áruházlánc 3 üzletében  is kapható volt.  A konfekcionált textiláru , munkaruházati és egyéb kiegészítő textiláru gyártását valamint csomagolási  és egyéb szociális célú munkákat  a  XVIII. kerületi  Címer utca 93-ban és Petőfi utca 24 alatti telephelyeken  végezte. A  szociális foglalkoztató 2010. január 1-el  beolvadt a szintén önkormányzati tulajdonban álló  Városüzemeltetési Nonprofit Kft-be.  Ezt követően a Varrodai részleg először a Péterhalmi út 5. szám alá, majd az Üllői út 433. sz. alatti új telephelyre költözött, ahol 5 fővel jelenleg is tevékenykedik. 2011-től a varroda alapfeladata  elsősorban a  Városgazda 18 saját munkavállalói részére a  téli és nyári munkaruha biztosítása, illetve ellátja a munkaruházatban szükséges karbantartási és javítási feladatokat. Emellett a kerületi cégek, intézmények részére is végez szerződéses munkákat (függöny, abrosz, ágynemű stb.).

2013-tól társaságunk az Üllői út 433 sz. alatt működő Varróműhelyének szolgáltatásait a lakosság számára is igénybe vehetővé tette.

Galéria

V1 V2V5V4V3