Városkép

KÉPben és KÉPen vagyunk – Tájékozódjon a kerület eseményeiről a helyi médiában!

 

Városkép

  • A Városkép önálló, saját szerkesztőséggel rendelkező közéleti-közérzeti magazin, Pestszentlőrinc – Pestszentimre önkormányzatának hivatalos kiadványa.
  • Az ingyenes lap 16, illetve 20 színes oldallal kéthetente jelenik meg, 42 ezer példányban.

A Városkép tükrözi a kerület életének sokszínűségét: az önkormányzat, a közélet, az intézmények, a kultúra, a civilek, az egyházak és a sport hírei külön rovatokban jelennek meg. A lakosság széles körű tájékoztatása mellett a lapnak szolgáltató jellege, illetve törvényileg rögzített tájékoztatási kötelezettsége is van. A lap a kerület első számú orgánuma, presztízsnek, rangnak és elismertségnek örvend. Így a helyiek – az olvasók és a hirdetők egyaránt – keresik és szeretik a Városképet, amely 2010 decembere óta az előző „újságsorozathoz” képest a témák lényegesen innovatívabb, korszerűbb feldolgozásával és a vizualitásra építő külsővel jelenik meg.

Mindezen túlmenően a Városkép a www.bp18.hu hivatalos hírbeszállítója, valamint a dinamikus tartalmak szerkesztője.

A Városkép felelős szerkesztője: Sütő-Nagy Zsolt – E-mail: varoskep@bp18.hu

Tisztelt Kerületi Állampolgárok!

Adminisztrációs hiba miatt a Városkép 2019. szeptember 3.-i számában a Helyi Választási Iroda EP választásra vonatkozó tájékoztatója jelent meg az önkormányzati választásra vonatkozó tájékoztató helyett, mely miatt szíves elnézésüket kérjük!

 Az őszi választással kapcsolatos minden információ (mozgóurna kérelem, átjelentkezési kérelem) természetesen megtalálható a https://www.bp18.hu/2015-11-03-18-43-34/2015-10-28-22-25-03 link alatt, illetve a www.valasztas.hu oldalon.

 A kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

 Tisztelettel:

Molnár Ildikó

címzetes főjegyző

HVI vezető

Városkép archívum 2019. Városkép archívum 2018. Városkép archívum 2017. Városkép archívum 2016. Városkép archívum 2015. Városkép archívum 2014. Városkép archívum 2013.