Tisztább és korszerűbb strand vár mindenkit

A Bókay-kert felújítási munkálataival párhuzamosan megújult Dél-Pest egyik közkedvelt fürdőhelye, a Park Strand is. Az új vizesblokkok és burkolatok mellett technikai felújítások is történtek.

Az élményrészen burkolatot cseréltek

Az élményrészen burkolatot cseréltek

A Park Strand igazi, hűsítő oázist jelent a nyári kánikulában, és a Városgazda18 idén is mindent megtett azért, hogy ez az oázis megfelelően és méltóan szolgálja a vendégek kényelmét. Bögös József, uszodaüzemeltetési osztályvezető elmondta, hogy a strandon végzett felújítások határidőre, már a június 9-ei nyitás előtt elkészültek.

– A medence vízgomba alatti élményrésze elöregedett volt, ezen a részen teljesen kicseréltük a burkolatot mozaik mintázatú csempékre, illetve a szigetelést szintén kijavítottuk. A túlfolyóknál is több helyen cserélnünk kellett a burkolatokat. Ha már a burkolatoknál tartunk, akkor megemlíteném a zuhanyzó környékének a felújítását is, ami sokkal szebb és kényelmesebb lett az új taposó résszel. A külső mosdókat is teljesen felújították a munkatársaink, és a

Új és színesebb lett a mosdó

Új és színesebb lett a mosdó

kék-zöld csempékkel vidámabb, dizájnosabb lett. Gondoltunk azokra is, akik a fürdés és úszás mellett a parton is átmozgatnák magukat, ezért a szezon kezdetére rendbe tettük a strandröplabda pályánkat. Amit a látogatók közvetlenül nem fognak észre venni az elvégzett munkák közül, az a medence keringető szivattyújának a felújítása, illetve a strand öntözőrendszerének a javítása – osztotta meg velünk az osztályvezető.

Megújult zuhanyzó

Megújult zuhanyzó

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.