Szépülnek a kerületi bölcsődék és óvodák

Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata és a Városgazda18 Zrt. a 2019-es évben is kiemelt figyelmet fordít az óvodák és bölcsődék állagának megőrzésére, karbantartására és korszerűsítésére.

Gyakorlatilag minden kerületi bölcsődét és óvodát érintenek a karbantartási munkálatok, amelyek a Városgazda18 Zrt. Intézmény-üzemelteltetési Divíziójának az égisze alatt valósulnak meg. Már a nyári szünetek után is több gyermek frissen festett vagy burkolt szobákba, termekbe térhetett vissza, ezek mellett fűtés- és világításkorszerűsítés is történt egyes óvodákban.

Az elvégzett és még elvégzendő munkákról Sándor István, a Városgazda18 Zrt. Intézmény-üzemelteltetési Divíziójának a vezetője számolt be részletesen.

A Fecskefészek Bölcsődében 38 darab radiátort cseréltek ki a Városgazda18 szakemberei

A Fecskefészek Bölcsődében 38 darab radiátort cseréltek ki a Városgazda18 szakemberei

– Hasonlóan az előző évekhez, 2019-ben jelentős számú karbantartási munkát végzett el a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. a kerületi óvodákban és bölcsődékben. Az 500 000 Ft alatti anyagköltségű karbantartási munkák során az óvodákra bruttó 20 millió Ft-ot, a bölcsődékre pedig közel bruttó 11 millió Ft-ot fordítottunk. Ezek során festés-mázolási munkák zajlottak 10 óvodában és 9 bölcsődében, nyílászárócsere, árnyékoló és szúnyogháló felszerelése történt 10 óvodában és 2 bölcsődében, világításkorszerűsítés és egyéb elektromos munkák 4 óvodában és 2 bölcsődében. Parkettacsiszolás, laminált padló csere és kültéri burkolatok felújítása történt 4 óvodában és 2 bölcsődében. 500 ezer Ft feletti anyagköltségű munkákat az önkormányzat megrendelésére október 31-ig az óvodákban bruttó 10 millió Ft, a bölcsődékben bruttó 8 millió Ft értékben végzünk. nagyobb mértékű karbantartási munkák keretében. Ezek közül már elkészült a Bóbita Óvoda elektromos főelosztó szekrényének felújítása, a Napraforgó Óvodában 32 db armatúra LED panelra történő cseréje.  Elkészül még többek között a Mocorgó Óvodában az emeleti konyha felújítása, a Fecskefészek Bölcsődében 38 db radiátor cseréje, illetve a Bambi Bölcsődében árnyékoló redőnyök kerülnek felszerelésre – tudtuk meg a divízió vezetőjétől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.