Repetát kérnek a táborainkból

Akad olyan gyermek a Városgazda Utánpótlás Akadémia Sporttáboraiban, aki az idei szezonban már a harmadik turnusát tölti, és még a továbbiakban is szeretne maradni. Sok kicsi legszívesebben az egész nyarát végig táborozná, annyira jól érzik magukat.

Dominik már a harmadik hetét tölti a focitáborunkban

Dominik már a harmadik hetét tölti a focitáborunkban

 „Még milliószor jönnék”

Akik egyszer belekóstoltak a sporttáboros életbe, azok nagy valószínűséggel vissza fognak vágyni. A tavalyi táborozók közül sokan az idei táborainkba is beiratkoztak, sőt, gyakori, hogy a gyermekek egyazon évben több turnuson is részt vesznek. A nyolc éves Dominik az Utánpótlás Akadémia labdarugó táborában például már a harmadik turnusát tölti, és látszik minden megnyilvánulásán, hogy remekül telnek így a napjai. – Én még milliószor jönnék a táborba, mert nagyon jó. Szeretem, hogy sokat focizhatunk, sok új havert ismerhetek meg itt, és mindig kitalálnak valami jó dolgot nekünk – mesélte a kis focista. Véleményét osztják a cimborái is, akik szintén szuper helynek és elfoglaltságnak tartják a sporttábort.

Majdnem ugyanolyan, de mégis más

A táboros látogatásunknál Horváth Zoltánnal, az Utánpótlás Akadémia sportszervezési osztályvezető-helyettesével is beszélgettünk, ő szakoktatóként szinte az egész napját a gyermekekkel tölti.

Minden oké - mutatja Horváth Zoltán és a gyermekek

Minden oké – mutatja Horváth Zoltán és a gyermekek

– Kreatív és szórakoztató programokat állítunk össze a kicsiknek. A heti turnusainknak adottak a fix menetrendjei úgy edzésileg, mint foglalkozásilag, de gyakran improvizálunk is. Tegnap például bűvészmutatványokkal szórakoztattam a kicsiket, de nagy örömet okoz nekik az is, ha Bókay-kertben felülhetnek egy-egy kör erejéig az új elektromos autónkra. Holnapra állatsimogatást szerveztünk nekik – avatott be a programjaikba Horváth Zoltán.

30 százalékkal nőtt a táborozók száma

– A 2016-os év ugyanezen időszakához képest idén 30 százalékkal több gyermeket táboroztattunk, és ez a növekedés igazi sikernek számít – mondja Kissné Baumann Gizella, az Utánpótlás Akadémia szakmai igazgatója, aki a sikerhez vezető útról is elárult néhány részletet.

Kicsik nagy egymásra találása a táborban

Kicsik nagy egymásra találása a táborban

– A tavalyi táboraink népszerűségén felbuzdulva idén már mindegyik szakosztályunk indított sporttábort, illetve ebben az évben a labdarugó táboraink is 10 héten keresztül várják a kicsiket. Az Akadémia színeiben sokkal többen sportolnak, mint tavaly, ennek a hozadéka, hogy a gyermekek jobban megismerhették a táborainkat, és egyre többen jelentkeznek. Fontos tényező az is, hogy táborainkat a tavalyi árakon vehetik igénybe. Az egyik legjobb reklám számunkra mégiscsak az, hogy jó táborokat csinálunk, és mindenre figyelünk. Gondosan választjuk ki az éttermeket, ahol a táborozók étkeznek, egyre színesebb programokat szervezünk, és a szakoktatóink mellett animátorok is gondoskodnak az élményekkel teli időtöltésről. Mindez a szülők és gyermekek között beszédtéma, bizalommal hozzák hozzánk a kicsiket. Biztos vagyok benne, hogy augusztus végéig még nagyobb növekedést érünk el – mondta a szakmai igazgató.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.