Piknikezzünk együtt a megújult Brenner parkban!

2018. szeptember 14-én a szabadidős játszóeszközök, ugrálóvár és arcfestés mellett ajándék piknikcsomagok és további érdekességek várják az érdeklődőket.

Egy-egy szép, hangulatos park mindig a közösségi élet fő katalizátora és helyszíne szokott lenni, és a XVIII. kerület nemrég egy újabb ilyen hellyel, a Brenner János pihenőparkkal gazdagodott. Az Erőmű-tó környezete megszépült az elmúlt években, a part és a környezet pihenőparkká alakításával az egyik leglátványosabb területrehabilitációs fejlesztésén esett át. A parkba többek közt 77 fát és 2842 cserjét ültettek, 6380 négyzetméternyi területet gyepesítettek, és 2130 négyzetméternyi stabilizált szórt burkolatot építettek. Tűzrakó, szalonnasütő hely is a látogatók rendelkezésére áll, a park világításáról pedig 27 lámpatest gondoskodik. Októberben a pihenőparkba tervezett futókör építése is elkezdődik, de a megújult közösségi tér már most is a lakosok rendelkezésére áll.

Játék, pihenés, szórakozás

A pihenőparkban tűzrakó hely is épült

A pihenőparkban tűzrakó hely is épült

A XVIII. kerület vezetése a lakókörnyezetek fejlesztése mellett a közösségi élet felpezsdítésén is dolgozik, ezért a Brenner pihenőpark átadását egy piknikezéssel és programokkal szeretné még emlékezetesebbé tenni. Ughy Attila, a XVIII. kerület polgármestere a fővédnöke a Brenner Pikniknek, amelyre minden érdeklődőt várnak 2018. szeptember 14-én 15.00-18.00 óra között. A piknikezőket megvendégeljük vajas kenyérrel és paprikával, limonádéval, illetve szabadidős játszóeszközöket biztosítunk a részükre. A gyermekek ugrálóvárazhatnak, arcfestést kérhetnek, és megismerkedhetnek a Városgazda18 Zrt. munkagépeivel is, amelyek közül több ki lesz állítva a pihenőparkban. Mindenki hozhat magával plédet, kutyát, játékokat és olyan eszközöket, amikkel egy piknik még hangulatosabbá tehető.

 Cím: 1184 Budapest, Tinódi u. 57.

Nefelejcs úton, a Tinódi utcai buszmegállóban található garázssor mögötti területen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.