Nálunk strandolhatnak legolcsóbban Budapesten

Több összeállításban is a Park Uszoda és Strand került a dobogóra a kedvező árak versenyében. Családosok részére különösen barátinak, szinte verhetetlen árfekvésűnek számít a strandunk.  

gyerekbarat_strand_budapestSok család oszt és szoroz, hogy mennyiből lehet megúszni a nyári kánikulában egy frissítő strandolást, de nemcsak a családok, hanem különböző internetes portálok is az árak nyomába eredtek. Ennek kapcsán kiderült, hogy Budapest legolcsóbb strandja a Városgazda XVIII kerület Nonprofit Zrt. üzemeltetésében lévő, Bókay-kertben található Park Uszoda és Strand. A Pénzcentrum felmérésében például látható, hogy egyes budapesti fürdőhelyek áraihoz képest a XVIII. kerületi strand többszörösen kedvezőbb árú. Szinte csak egy-két bányatavas strand veheti fel az árversenyt a Park Stranddal, mint ahogy az a gyerekprogramajanlo.hu összesítéséből is kiderül. Strandunkat gyermekeknek is ajánlják az infrastruktúrája miatt, így a gyerekbarát kialakításával a szuloklapja.hu vagy a minimatine.hu válogatásába is bekerült.

Így biztosítható a kedvező ár

Karvasz Károly, a Városgazda18 Uszodaüzemeltetési osztályvezető-helyettese szerint ár-érték arányban tökéletes választás a strand. – Immár négy éve ugyanezekkel az árakkal dolgozunk. Nonprofit társaságként elsősorban nem a minél nagyobb nyereség az elsődleges célunk, hanem bevételeinkből az uszoda és strand infrastruktúráját, karbantartását és biztonságos üzemeltetését biztosítjuk. Idén is több felújítás történt a létesítményünkben: új burkolatot kapott a medencénk élményrésze, a zuhanyzót is felújítottuk, illetve a teljesen megújultak a vizesblokkjaink. A strandot költséghatékonyan üzemeltetjük, mert fontosnak tartjuk, hogy a lakosok, családok, gyermekek megfizethető áron vehessék igénybe a szolgáltatásainkat – mondta el Karvasz Károly.

Árak (2017)

Felnőtt, nyugdíjas, ifjúsági belépő 1 alkalomra 1 000 Ft
Gyermek belépő (3-14 éves korig) 1 alkalomra     650 Ft
Családi belépő 1 alkalomra (2 felnőtt, 2 gyerek,

vagy 1 felnőtt, 3 gyerek belépésére jogosít)

 2 650 Ft
Értékmegőrző szekrény bérlése     150 Ft

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük