Még több ingyenes wifi a kerületben

Már szinte mindent a neten intézünk, legyen az magánélet, munka vagy kikapcsolódás. A kerület egyre több pontján biztosítjuk az ingyenes internet-hozzáférést.

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata és a Városgazda18 Zrt. is fontosnak tartja, hogy a lakosság számára elérhetőek legyenek az internet nyújtotta előnyök, szolgáltatások. 2018 augusztusában a Kossuth téren debütált az első olyan ingyenes kerületi wifi, ami az önkormányzat és a Városgazda18 közös együttműködésének köszönhető.

Azóta már több kerületi létesítményben és találkozási ponton ingyenes netezhetnek az ügyfelek, vendégek, lakosok:

  • TUD18 Képzéskoordinációs Iroda
  • Kondor Béla sétány. 16 telephely
  • Pestszentimrei Sportkastély
  • Park Uszoda
  • Vilmos Endre Sportcentrum (az uszodában és az Akadémia Fitneszben is)
  • Baross u. 7. szám alatt található Ügyfélszolgálati irodánkban
  • Üllői út 423. irodában
  • Deák Ferenc „Bamba” Sportcentrumban
  • Jégteraszon

Közösségépítés az internet segítségével

– Napjainkban elengedhetetlen az internet a magánéletben és a munkában egyaránt a kapcsolattartáshoz. Sokszor már a gyermekeink tanulmányi eredményeiről is csak a netről értesülhetünk. Fontos, hogy egy olyan nagy cég, mint a Városgazda18 Zrt., amelyik amúgy is a közjóért dolgozik, biztosítsa a kommunikációnak és információáramlásnak ezt a típusú  lehetőségét. A XVIII. kerületi Önkormányzat úgy döntött, hogy a kerület különböző találkozási pontjain, mint például a Kossuth téren vagy a régi Piac téren található Jégteraszon is mindenki hozzáférhessen az internethez. Szeretnénk, ha a találkozási pontok még több embert vonzanának, a fiatalok a kerületben maradnának, és az internet segítségével a valós életben is közösségeket építhetnénk, ezért egyre több helyszínen várható, hogy ingyenes wifiket üzemeltetünk majd. Az internet a Társaságunk által üzemeltetett sportlétesítményekben is hangsúlyt kap, mert sokan az edzéseikről vagy a versenyeken elért eredményekről is azonnal szeretnének posztolni. Munkánkkal megkönnyítjük ezt is – tudtuk meg Ricsóka-Müller Gyöngyitől, a Városgazda18 Zrt. kommunikációs vezetőjétől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük