Deák Ferenc “Bamba” Sportcentrum

A Sportcentrum házirendje a pandémiás időszak alatt (pdf) >>>

A Sportcsarnok

A Sportcsarnok átmenetileg zárva tart.

A Lőrinci Sportcsarnokot 1977. szeptember 6.-án adták át. Pestszentlőrinc új városközpontjában található, az Üllői úton Vecsés felé haladva, balról nyílik a Thököly út. A sportcsarnok 2005-ben lett felújítva. Az új GERFLOR borítást kapott küzdőtér / 44 x 24 m / alkalmas több sportág űzésére akár nemzetközi színvonalon is / kézilabda, futsal, floorball, karate, ritmikus gimnasztika, show tánc/. A csarnokhoz tartozik 9 db öltöző, melynek mindegyike zuhanyzóval, wc-vel ellátott. Igény szerint a Sportcsarnokban büfé szolgáltatást is tudunk biztosítani. A lelátó befogadóképessége: 400 fő. A csarnok rendelkezik elektromos eredményjelzővel. Rendezvény esetén: a küzdőtér székekkel berendezve / 500 db /, vagy a lelátó ülőhelyeit / 400 / igénybe véve egyidejűleg max.: 500 fő befogadására ad lehetőséget a létesítmény. A sportcsarnok rendelkezésre áll minden más sporteseményen kívüli rendezvényre, amikor speciális védőburkolatot helyezünk fel, így alkalmassá válik a terület: kiállítás, vásár, koncertek, bálok, kulturális és zenei események, konferenciák, esküvők lebonyolítására. A csarnok különtermében, mely 40-60 fő befogadására alkalmas, helyet tudunk biztosítani állófogadások, kisebb rendezvények, árú bemutatók megrendezéséhez. A csarnokban a bérlők részére lehetőség van reklám felületek / molinók kihelyezése, pálya illetve palánk matrica kihelyezése / bérlésére.

Labdarúgó pályák

2013-as  beruházás keretében két különböző projekt  valósult meg, 70%-ban MLSZ pályázati, 30 %-ban önkormányzati, illetve alapítványi forrásokat felhasználva. Ennek során az élőfüves pálya új gyeptéglákat kapott és a rézsű, illetve földtámfal rendbetétele és füvesítése is megtörtént. Ezzel együtt a közönség részére egy 200 férőhelyes vasbeton szerkezetű lelátó és egy vasbeton kameraállás épült meg elektromos csatlakozással. A labdarúgó pályához a kapuk mögé labdafogó háló is került. Végül, de nem utolsó sorban új pályavilágítást is kapott a létesítmény. A teljes projekt költsége közel 22 millió forintot tett ki. A pálya műszaki átadása 2013. június 20-án volt, de a használata -a fű megerősödését követően- csak 2014. áprilisától lehetséges. Közvetlenül e mellé épült egy teljesen új, 72 méter x 111 méteres műfüves pálya is, melyet teljesen körbe fog egy labdafogó háló. A pálya köré térburkolat került, valamint a sötétedés utáni használathoz alkalmas pályavilágítás is ki lett építve. A sportlétesítmény védelme érdekében mintegy 400 méter kerítéssel is el lett látva. A teljes projektköltség 127 millió forint volt. Az átadása 2013. augusztus 8-án történt meg.

 

Nyitvatartás

A Sportcsarnok nyitvatartása:

  • Átmenetileg zárva tart

A labdarúgó pályák nyitvatartása:

  • élőfüves pálya: 08:00- 22:00 (április – november hónapok között, csak külön bejelentkezés alapján kivéve ünnepnapokon, amikor zárva tart a pálya)
  • műfüves pálya: 07:00- 22:00 (egész évben, csak külön bejelentkezés alapján kivéve ünnepnapokon, amikor zárva tart a pálya)

A Gerely utcai pálya futókör nyitvatartása:

  • Hétköznap és hétvégén: 6:00 – 20:00

A nyitvatartás változtatás jogát fenntartjuk.

Galéria

Lőrinci Sportcentrum 1Lőrinci Sportcentrum 2

Lőrinci Sportcentrum 3Lőrinci Sportcentrum 4

Lőrinci Sportcentrum 5Lőrinci Sportcentrum 6

Lőrinci Sportcentrum 7Lőrinci Sportcentrum 8

Lőrinci Sportcentrum 9Lőrinci Sportcentrum 10

Lőrinci Sportcentrum 11Lőrinci Sportcentrum 12

Lőrinci Sportcentrum 13Lőrinci Sportcentrum 14

Lőrinci Sportcentrum 15Lőrinci Sportcentrum 16

Elérhetőségek: 1183 Budapest, Thököly út 5. | Tel/Fax: +36-1-291-0535 | +36-20-296-1673 | kapcsolatfelvétel