Konstruktív együttműködés a rendőrséggel

A XVIII. kerületi Rendőrkapitányság vezetője és a Városgazda18 Zrt. vezetői egyeztettek a szélesebb körű együttműködési lehetőségekről.  

Azok a pestszentlőrinci és pestszentimrei lakosok, akik rendszeresen járnak kerületi rendezvényekre, már feltehetően találkoztak különböző eseményeken a XVIII. kerületi Rendőrkapitányság kitelepült munkatársaival. A sikeres és népszerű kitelepülések főként a közbiztonságra és a biztonságos közlekedés témaköreire fókuszálnak, általában szimulátorokkal, felvilágosításokkal és tanácsokkal állnak az érdeklődők rendelkezésére.  Mindezek mellett a kapitányság munkatársai egyfajta közvetlenebb kapcsolat kiépítésére is törekednek ilyenkor a lakosokkal és a gyerekekkel egyaránt.

Népszerűek a rendőrségi kitelepülések

Népszerűek a rendőrségi kitelepülések

A Városgazda18 sok XVIII. kerületi rendezvény szervezésében és lebonyolításában vesz részt, ezért a vállalat vezérigazgatója, Borbély Sándor és a rendezvényszervezésekben érinett divíziók vezetői szeretnék, ha a továbbiakban még több és még változatosabb programokban lenne partnerük a XVIII. kerületi Rendőrkapitányság. Egy közös megbeszélésen ismertették a terveiket és elképzeléseiket dr. Jánosik Istvánnal, a XVIII. kerületi Rendőrkapitányság vezetőjével, aki saját maga is konstruktív ötletekkel érkezett az egyeztetésre. A résztvevők kölcsönösen eredményesnek értékelték a megbeszélést, és 2020-ban több olyan program részesei lehetünk majd, amelyek a közös együttműködés égisze alatt valósulnak meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük