Jelentős változások a Bókay Park Strandon

Nem valami fura rex játék közben dőlt el a strand élményrészének a gombája, hanem idén nagyobb volumenű átalakításon esik át. A felújítás után minőségi és kényelmi változásoknak egyaránt örülhetnek majd a vendégek. 

Nem lesz több leeső csempe

Nem lesz több leeső csempe

A 2018-as strandszezon alatt több mint 14 ezren kapcsolódtak ki Dél-Pest közkedvelt fürdőhelyén, a Bókay Park Strandon. A XVIII. kerületi Önkormányzat és a strand üzemeltetője, a Városgazda18 Zrt. is sok figyelmet fordított az elmúlt években arra, hogy a fürdőhely megfelelő minőséggel fogadhassa a vendégeit. A strand különböző területeit is érintették a fejlesztések, illetve a medencerészt szintén folyamatosan felújították. A megközelítőleg 20 éves csempeburkolat mostanára viszont nagyon elöregedett, ráadásul már nem lehet ilyen csempéket beszerezni, ezért a medence teljesen új felületet kap.

 

Szebb, kényelmesebb és biztonságosabb lesz a medence

Szebb, kényelmesebb és biztonságosabb lesz a medence

– Jelentős változások előtt állunk, amelyek a medence megjelenését és használhatóságát is befolyásolni fogják. A legmodernebb és legújabb fóliaborítással lesz kibélelve a medence, és a burkolat cseréjével párhuzamosan egyéb fejlesztéseket is elvégzünk. Figyelembe vettük a strandoló közönség észrevételeit és igényeit is a tervezések során, ezért az eddigi strandlétra helyett lépcsőt építünk, amelyen keresztül az élményrészre lehet majd besétálni. A munkálatok alatt a befúvókák és a lefolyók is újjá lesznek építve – tudtuk meg Bögös Józseftől, a Városgazda18 Zrt. Uszodaüzemeltetési osztályvezetőjétől.

Biztonságosabb is lesz a megújult strand

A fólia a használat és vízmélység tükrében bizonyos helyeken rücskös lesz, így például nem fog csúszni a gyerekpancsoló rész.

A Park Strand előreláthatólag 2019.  június 10-én nyitja meg kapuit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük