Intézmény-üzemeltetés

Társaságunk Intézmény-üzemeltetési Divíziója az alábbi tevékenységeket végzi:

Üzemeltetési osztály

Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának megbízásából az önkormányzati fenntartású intézményekben (óvodák, bölcsődék, egészségügyi- és szociális intézmények) komplett üzemeltetési feladatokat lát el. Emellett a Tankerület vagyonkezelésében lévő XVIII. kerületi iskolák üzemeltetését is ez az osztály végzi. Ez összesen 88 db intézményt jelent.

A Társaságunk kezelésében illetve tulajdonában álló telephelyek, uszodák, sportcsarnokok (14 db) üzemeltetési feladatai – ezen belül gondnoki szolgáltatás, takarítás, őrzés-védelem és portaszolgálat – is a feladatok közé tartoznak.

A Pályakarbantartó csoport látja el a kerületi sportpályák rendszeres karbantartását, így többek között a Vilmos Endre Sportcentrum területén, a Deák „Bamba” Sportcentrum területén, a Gerely utcában valamint az iskolai és óvodai műfüves focipályákon is. Megbízási szerződésekkel egyházi és egyesületi pályák bérkarbantartását is végzi a csoport. Az összes karbantartott felület meghaladja a 32 000 m2-t.

Műszaki Előkészítő és Bonyolító osztály

Az osztály feladatai közé tartozik az általunk üzemeltetett intézmények éves karbantartási és felújítási munkáinak előzetes felmérése, költségvetések készítése, a kivitelezések lebonyolítása és átadás-átvételi eljárások lefolytatása.

Az osztály végzi az önkormányzat és társaságunk által adott fejlesztési projektek lebonyolítását is.

 

Hibabejelentéseket munkaidőn kívül (hétköznapokon 16:00-7:30), illetve hétvégén   a +36-1-295-4801-es telefonszámon lehet tenni.

Munkaidőben a +36-1-295-4801-es telefonszámon lehet a hibákat jelezni.

Elérhetőségek

1181 Budapest, Kondor Béla sétány 16. | Telefon: +36-1-295-4556 | Fax: +36-1-291-8606 | E-mail: levél küldése