Integess a zöld ruhásoknak!

Nem állt meg az élet, kollégáink továbbra is dolgoznak a közterületeken és különböző intézményekben, létesítményekben. A kerületnek a jelenlegi helyzetben is működnie kell, üzemeltetni kell, ezen Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata és a Városgazda18 közösen dolgozik, napi és heti terveket készítenek az elvégzendő feladatok ütemezéséről, kivitelezéséről.

Járdákat újítunk fel, tisztán tartjuk a közterületeket, játszótereket tartunk karban, az óvodákban és bölcsődékben, illetve saját létesítményeinkben is karbantartási munkálatokat végzünk. Az óvodai és bölcsődei szünetet kihasználva több intézményben festünk, armatúrákat és laminált padlókat cserélünk, előre hoztunk bizonyos nyárra tervezett munkákat.

Ha értékeled, hogy munkatársaink ebben az időszakban is sokat tesznek a lakókörnyezetedért és a kerületért, akkor bíztasd őket egy integetéssel! Mi ezúton is köszönjük a helytállásukat!

Vezetőségünk az elmúlt héten olyan intézkedéseket dolgozott ki minden területen, melyek biztosíthatják a további működésünket a megváltozott körülmények között is. Számos olyan további lépést tettünk az eddigiekhez képest is, melyek az aktuális helyzetben hozzájárulhatnak a munkavállalóink egészségének megóvásához, átszerveztük a munkavégzéseket annak érdekében, hogy minél kevesebb személyes kontaktusra kerüljön sor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük