Ingyenes buli a strandon!

Felújított medence és zuhanyrész, feszített víztükör, programok és bemutatók várnak mindenkit a Bókay Park Strand megnyitóján június 9-én. Ne úszd meg szárazon!

CU8E8135

Dél-pest egyik legnépszerűbb strandja június 9-én 15.00 órakor nyitja meg kapuit, és a Városgazda Utánpótlás Akadémia hangulatos programokkal készül az eseményre. A nyitónapon ingyenes lesz a belépés, a délutáni bulin zsíros kenyeret és almát falatozhatnak az érdeklődők. Az Utánpótlás Akadémia szakosztályai a színpadon és a medencében is bemutatkoznak. Szárazon a küzdősportok és a fitnesz csábítanak mozgásra, a medencében pedig az úszó- és a vízilabdázó palánták mutatják meg, hogy mit tanultak az elmúlt szezonban. Az egész évben jól teljesítő sportolóit ajándékokkal jutalmazza az CU8E7775Akadémia vezetősége az évzárón.  A bemutatók mellett vízi játékok és játékos sportversenyek színesítik a programot, amit a népszerű Moha bá’ kommentárja kísér végig.

Új mozaik burkolat és térkő

A strand medencéjének a burkolatát megviselte az idő és az időjárás is, sok helyen feljött, megrepedt a csempe és a szigetelés. A Városgazda18 Zrt. munkatársai mintegy 100 négyzetméternyi felületet újítottak fel a medencetérben, a felújított részek mozaik mintázatúak lettek. A vendég wc-t és a zuhanyzót térkő burkolattal tették szebbé és használhatóbbá – a régi járdalapokat igényesebb térkőre cserélték ki.

zuhanyzo_terko

 

strandnyito

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük