Hírünket viszik, munkaerőt hoznak

A Városgazda18 Zrt. Humánpolitikai osztálya havonta egy-két alkalommal állásbörzéken vesz részt, hogy az üres pozíciókat mihamarabb betölthessék, illetve az álláskeresőkkel megismertessék Társaságunkat.

Felgyorsítja a munkaerő-keresési folyamatothr_varosgazda18_borze

Társaságunk a sokoldalú tevékenységi köreinek és dolgozói létszámának köszönhetően a XVIII. kerület egyik meghatározó munkaadója. Fizikai és szellemi munkatársakra egyaránt szükségünk van, és az üres pozíciók betöltését a Humánpolitikai osztály különböző módszerekkel biztosítja. Angyal Klára, a Humánpolitikai osztály asszisztense szerint fontos, hogy a toborzás minél több csatornán valósuljon meg, ezért is vesz részt a Városgazda18 egyre több állásbörzén.

– Havonta egy-két alkalommal képviseljük a Városgazda18 Zrt.-t különböző Budapesti állásbörzéken.  Az elmúlt időszakban a Kondor Béla Közösségi Házban, a Csili Művelődési Házban és az V. kerületi Arany János utca 10. szám alatt megrendezett börzéken jártunk. Átlagosan 40-50 álláskereső önéletrajzát kapjuk meg ilyenkor, és ez a típusú találkozás az álláskeresőkkel szerintünk nagyon hatékony. Ott helyben megtörténik az első személyes kontaktus. Felmérhetjük az álláskeresők bérigényeit, véleményt alkothatunk róluk, és már a velük folytatott beszélgetés után eldönthetjük, hogy a későbbiekben behívjuk-e őket állásinterjúra vagy sem. Sokat gyorsít a kiválasztási folyamatainkon, hogy már a börzéken előszűrhetjük a jelentkezőket.

Előnyök és lehetőségek a Városgazda18 Zrt.-nélhr_varosgazda18_webre

Az álláskeresőkkel folytatott beszélgetések során a humánpolitikai osztály munkatársai ismertetik Társaságunk tevékenységeit, illetve a munkavállalók számára biztosított előnyöket, kedvezményeket is. – Több olyan pozíció létezik a Városgazda18-nál, amelyek rugalmas munkaidőben végezhetőek. Ezek családos vagy egyéb elfoglaltsággal rendelkező munkavállalóknak előnyt, illetve fontos kritériumot jelenthetnek. Ugyanígy a céges cafeteria rendszerünk, a dolgozók által kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatások vagy a délegyházi céges üdülőnk is pozitív, szerethető munkahely képét alakíthatják ki a Társaságunkról. A XVIII. kerületben sokan ismerik a Városgazda18-at, örülnénk, ha ezt fővárosi szinten is elmondhatnánk magunkról – mondta bizakodva Angyal Klára.

Területenként változik a jelentkezők összetétele

–  A belvárosban megrendezett állásbörzéken leginkább a szellemi munkát végzők jelentkezése a domináns, míg Budapest külsőbb kerületeiben főként a szakmunkások és segédmunkások keresik fel a kitelepülésünket. Folyamatosan keressük a szakembereket, szeretnénk megfogni a jókat. Széles a munkahelyi palettánk: a takarítóktól a jogászokig sok szegmensben tudunk munkalehetőséget biztosítani – összegezte humánpolitikai kollégánk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.