Hét új szín a Bambi Bölcsődében

A bölcsőde dolgozói sokáig egyeztettek, hogy milyenek legyenek a helyiségek végleges megjelenései. Jót tesz a kicsik képzelőerejének és kreativitásának a színes környezet, a kiválasztott színek nevei pedig a felnőttek fantáziáját is megmozgathatják.

A Városgazda18 Zrt. munkatársai a nyári szünetek alatt több kerületi óvoda és bölcsőde karbantartásán dolgoznak, többek közt festési, mázolási és parketta felújítási munkálatokat végeznek.

Harmonikus, vidám, barátságos

Öröm lesz játszani ilyen szép környezetben

Öröm lesz játszani ilyen szép környezetben

Új színekkel fogadja majd a kicsiket a 72 férőhelyes Bambi Bölcsőde is a nyári szünet után, ahol az intézmény dolgozói több hétig tervezték a festendő helyiségek megjelenését. Az intézmény szakmai vezetője, Gál Andrea elárulta, hogy nem szerették volna a „hagyományos”, fakó bölcsődei képet követni.

– Figyelembe vettük a bútorok és a linóleum színeit a festékek kiválasztásánál, és arra törekedtünk, hogy a végső összhatás színes, de egyben harmonikus is legyen. Meleg, barátságos árnyalatokat választottunk, amelyek a helyiségek egész légkörét melegebbé varázsolták. Ez a színes környezet fokozza a gyermekek képzelőerejét és kreativitását, és egyben vidám hangulatot is biztosít a bölcsődének – osztotta meg velünk a szakmai vezető.

A bölcsődében felhasznált festékek fantázianevei még a felnőttek képzelőerejét is megmozgathatják, ugyanis garnéla tapas, csípős gazpacho, palástfű, aranyeső, szalmagyopár színűek lettek a falak.

Ha már a hét színnél tartunk

A Bambi Bölcsőde szomszédságában található a Hétszínvirág Óvoda, ahol szintén festenek, továbbá parkettákat újítanak fel a Városgazda18 Zrt. munkatársai.

A Városgazda18 munkatársa parkettát csiszol a Hétszínvirág Óvodában

A Városgazda18 munkatársa parkettát csiszol a Hétszínvirág Óvodában

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük