Gyerekzsivaj – szeptemberben is ingyenes családi programok

Folytatódik a kerület nagy sikerű programsorozata, újabb megújult játszótereket tölt meg a játék, móka és kacagás.

Egymás után újulnak meg a XVIII. kerületi játszóterek, és már a nyár elején is örömmel számoltunk be arról, hogy a játszóterek ünnepi átadásain eddig már több ezren vettek részt, és igazi családi programsorozattá nőtte ki magát.

Minden gyermek talál kedvére való játékot a programokon

Minden gyermek talál kedvére való játékot a programokon

A korábban elkészült játszóterek átadásairól Ricsóka-Müller Gyöngyi, a Városgazda18 Zrt. kommunikációs vezetője és az átadások szervezője elmondta, annyira sikeresek voltak a felújított játszóterek avatási programjai, hogy nem egy szülő a gyermekeivel több ilyen rendezvényre is ellátogatott. Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata ezért elhatározta, hogy további öt eseményt szerveznek. Ricsóka-Müller Gyöngyi hozzátette: ezeken a rendezvényeken nagyjából ugyanolyan játékos programokkal várják majd a gyerekeket és a szüleiket, mint amilyeneket már a korábbi játszótér-átadások alkalmával megkedveltek.

– Lesz még Gyerekzsivaj-rendezvény a felújított játszótereken a Lakatos utca és a Nefelejcs utca sarkán, az Alacskai úton, a Kandó téren, illetve a Bókay-gödörben, ahol egy fitneszpark készül. A Gyerekzsivaj program záróeseményét október 5-én a Kossuth téren tartjuk – mondta a következő állomásokról.

Az átadó ünnepségeken a gyermekek játékos feladatokat oldhatnak meg, ugrálóvárazhatnak, a rendőrségi sátornál szimulátorozhatnak, megismerhetik közelebbről a Városgazda18 munkagépeit, egyes helyeken pedig koncert, animátoros foglalkozások, előadások is szórakoztatják őket.

A felújított játszóterek/fitneszparkok átadási időpontjai:

  • Szeptember 20. Lakatos utca – Nefelejcs utca sarka (péntek 16–19 óra)
  • Szeptember 27. Kandó tér (péntek 16–19 óra)
  • Szeptember 29. Alacskai út (vasárnap 16–19 óra)
  • Október 4. Bókay-gödör (péntek 15–18 óra)
  • Október 5. Kossuth tér (szombat 15–18 óra)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.