Egy hét ingyenes próbalehetőség

Az Akadémia Fitnesz a dolgozói tesztelés után a hivatalos bejáráson is mindenkinek elnyerte a tetszését. Március 2-től várja vendégeit a fitneszterem.

A hivatalos bejáráson Banyár Lászlónak is szakszerűen bemutatták a gépek tudását

A hivatalos bejáráson Banyár Lászlónak is szakszerűen bemutatták a gépek tudását

A Vilmos Endre Sportcentrum (VESC) egy újabb színvonalas hellyel gazdagodott, a nemrég elkészült és modern gépekkel felszerelt Akadémia Fitnesz március 2-án hivatalosan is megnyitotta a kapuit. Intenzív tesztelési időszak áll a terem mögött, ugyanis nyitás előtt a Városgazda18 Zrt. munkatársai kipróbálták az összes gépet, padot, súlyzót, illetve a terem infrastruktúráját. Már a dolgozói tesztelés alatt új vendégeket szerzett magának az Akadémia Fitnesz, ugyanis kollégáink elégedettségének eredményeként sokan ezt a termet választották új edzéshelyszínüknek.

dr. Lévai István Zoltán sok kérdést tett fel az edzési lehetőségekkel kapcsolatban

dr. Lévai István Zoltán sok kérdést tett fel az edzési lehetőségekkel kapcsolatban

Kellemes összhatás
2018. február 28-án megtekintette a termet dr. Lévai István Zoltán, a XVIII. kerület sportokért felelős alpolgármestere, Banyár László, a Városgazda18 Zrt. vezérigazgatója, továbbá a Budapest Airport munkatársai, akik szintén részt vesznek a VESC-ben zajló fejlesztéssorozatban.
– Újjászületett ez a terem, szép lett, és nagyon kellemes az összhatása. Bízunk benne, hogyan sokan veszik majd igénybe a szolgáltatásait, és sokan hódolnak majd benne a sport szeretetének – mondta dr. Lévai István Zoltán.

A terem és a gépek színvonaláról a Budapest Airport munkatársai is elismerően beszéltek, illetve megjegyezték, hogy az Akadémia Fitnesz reptérhez való közelsége miatt feltehetően a reptéri dolgozók közül is többen járnak majd ide edzeni.

Március 9-ig ingyenesen edzhet bárki

Egy edzőterem igazi próbája egy kiadós edzés, és a Városgazda18 Zrt. üzemeltetésében lévő Akadémia Fitnesz szeretné mindenki számára biztosítani az ingyenes próba lehetőségét. Ennek köszönhetően 2018. március 2. és március 9. között bárki díjmentesen kipróbálhatja a fitnesztermet.

Az Akadémia Fitnesz nyitvatartása:

Hétfőtől-péntekig:             6:00-21:30

Szombaton és vasárnap: 6:00- 19:30

Napijegyek és bérletek árai, illetve igénybe vehető kedvezmények >>>

 

Akadémia Fitnesz galéria

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.