Dicséret a sikerekért

Berta Barbarát és Szauter Gergőt, a Városgazda Utánpótlás Akadémia sikeres úszóit dicsérettel, ajándékkal és egy jókedvű beszélgetéssel értékelte a Városgazda18 vezérigazgatója, Banyár László és Kissné Baumann Gizella, az Akadémia Szakmai Igazgatója.

Sikeresen szerepelnek a versenyekenvezerigazgatoi_dicseret

Berta Barbarának nem hiába egy kemény férfi, Gyurta Dániel a példaképe, a 15 éves úszólány a versenyeken és az edzéseken is korát meghazudtoló erőbedobással vesz részt. Ezt az eredményei is tükrözik, ugyanis az Országos Bajnokságon Barbara a felnőttek között úszta magát 200 mellen a legjobb tizenöt közé, míg 100 mellen tizenhatodik lett. Szauter Gergő pedig mindegyik számban, amelyikben elindult, megdöntötte az egyéni legjobb eredményeit. Munkájuk és kitartásuk elismeréseként 2017. május 19-én Banyár László és Kissné Baumann Gizella dicséretben részesítették mindkét sportolót, de az őket felkészítő szakmai team és Barbara szülei is részesültek a köszönő szavakból.

Az ilyen pillanatokért dolgozunkjoleso_elismeres

Banyár László leplezetlen lelkesedéssel beszélgetett úszóinkkal. – Szeretném a munkátokat és az eredményeiteket személyesen is megköszönni, de a szülőknek is köszönetet mondok, amiért támogatják azt a kemény életmódot, ami ezzel a sporttal és felkészülésekkel jár. Tévében közvetített versenyen látni a Városgazda Utánpótlás Akadémia úszósapkáiban úszni a sportolóinkat igazán felemelő érzés volt, mindenki figyelte az eseményeket. Az ilyen pillanatokért dolgozunk – mondta Banyár László.

Kissné Baumann Gizella szintén gratulált az úszóinknak, és elárulta, hogy egyre nagyobb figyelmet fordítanak az úszó szakosztályra. –Köszönjük a kivételes teljesítményeteket, és szeretnénk mihamarabb Városgazda sapkában úszó magyar bajnokokat látni.

akademia_kozos_siker_webre

Közös siker – balról jobbra Horváth Zoltán és Pasku Balázs (a szakmai csapat tagjai), Berta Barbara, Szauter Gergő, Banyár László és Kissné Baumann Gizella

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.