Családbarát Vállalat címmel büszkélkedhetünk

Már nem csak mi értékeljük családbarát munkahelyként a Városgazda18-at.    

A családbarát gyakorlatokat folytató vállalati vezetők már hetedik éve találkoznak a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által rendezett novemberi gálán, hogy a munka-magánélet egyensúly kialakításának legújabb trendjeivel megismerkedjenek, egyúttal tapasztalatot cseréljenek. Az évről évre visszatérő, családbarát vállalatoknak rendezett díjkiosztón a személyes fejlődés lehetőségét, a munkába való visszatérés támogatását és a teljes körű törődést jutalmazta a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Budapest Music Centerben tartott nagyszabású gálaest keretében, ahol résztvevőként és díjazottként a Városgazda18 is képviselte magát.

 

Összetett feladat családbaráttá válni

A Városgazda18 Zrt. munkatársai közül már sokan megtapasztalhatták, hogy Társaságunk kiemelt céljai között szerepel a munkavállalói elégedettség növelése, amihez szervesen hozzátartozik, hogy egyben családkomfortos munkahely is legyünk. Ravasz Erzsébet, a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. Humánpolitikai osztályvezetője számolt be arról, hogy milyen vállalati magatartásnak köszönhető a frissen elnyert családbarát cím.

– Szerettük volna, ha a humánpolitikai eredményeinket és a Városgazda18-at, mint munkaadót egy tőlünk független társaság, mozgalom is értékeli, ezért pályáztunk a Családbarát Vállalat címre. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke, Skrabski Fruzsina látogatta meg a vállalatunkat, és bemutattuk neki, hogy miket tettünk az elmúlt években a családbarát munkahely megteremtéséért. Egy munkahely akkor jó, ha a munkavállalók jól érzik magukat, és sikerül az egyensúlyt megteremteniük a munka és a magánélet között, ezt mindig szem előtt tartottuk. Próbáljuk szerteágazóan támogatni munkatársainkat a munkavégzésük során, ami egyrészt jelenthet atipikus foglalkoztatásokat, rugalmas időbeosztást, de jelenthet szakmai továbbképzéseket is. Figyelmet fordítunk kollégáink egészségére, többek közt egészségügyi szűrésekkel, kedvezményes szabadidős és sportolási lehetőségekkel, egészségpénztári támogatással. Kollégáink gyermekvállalását mindig örömmel fogadjuk, a kismamákat pedig mindig visszavárjuk a szülési szabadságuk után, és ha a korábbi munkakörük, feladataik vagy időbeosztásuk problémát jelentene számukra, akkor erre is próbálunk megoldást találni. Társaságunk családi rendezvényeit is értékelték a családbarát cím elnyerése során, közös Mikulás ünnepségeink, húsvéti és egyéb családi rendezvényeink vonzóak a munkatársaink számára. Kollégáink beiskolázandó gyermekeit iskolatáskákkal, tanszerekkel, felszerelésekkel ajándékozzuk meg minden évben, ez a szép gesztus egyben jelentős anyagi tehertől mentesíti a családosokat. Mindezek mellett születési támogatás és temetkezési segély is igényelhető a Városgazda18-nál. Az, hogy Családbarát Vállalat címmel jutalmaztak minket, egy nagyon pozitív visszajelzés, továbbá megtisztelő egy csapatba tartozni azokkal a vállalatokkal, akik szintén kiérdemelték ezt a címet – összegezte Ravasz Erzsébet.

Családbarát vállalatok 2019-ben

Kisvállalati kategóriában a McCann Erickson Budapest reklámügynökség nyert, középvállalati kategóriában a Commerzbank Zrt., míg a nagyvállalati kategóriában a Citi Magyarország vehette át a családbarát díjakat.

A Családbarát Vállalat megkülönböztető címet a következő vállalatok viselhetik:

AC Nielsen Piackutató Kft

AGROSPRINT Zrt.

All You Can Move Magyarország

Autotherm Kft.

Bakosfa Kft

BorsodChem Zrt.

BP BSC Kft.

BPO AUDIT TAX

Budapest Bank Zrt.

Celanese Magyarország Kft.

CIB Bank Zrt.

Citi Magyarország

Cognizant Technology Solutions

Commerzbank Zrt.

Deloitte Zrt.

DIAGEO Üzletviteli Szolgáltatások Kft.

Eastjob Személyzeti Tanácsadó Bt.

Gallus Cégcsoport

Hauni Hungaria Gépgyártó Kft.

HR Partner Consulting Kft.

IBM Hungary ISSC Kft.

iData Kft.

Innonic Group Zrt.

Invitech ICT Services Kft.

Karrier Hungária Kft.

McCann Erickson Budapest Kft.

Michelin Hungária Kft.

MOL Nyrt.

Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft.

NI Hungary Kft.

PC Trade Systems Kft.

Philip Morris Magyarország Kft.

Praktiker Kft.

REPÉT Kft.

Shell Hungary zRt.

Solar Solution Management Kft.

Tata Consultancy Services Ltd. Magyarországi Fióktelepe

TIGRA Kft.

Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt.

Városliget Zrt.

VGD Hungary Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük