40 évnyi stíluskülönbség

Felújítás előtt

Felújítás előtt

Szocreálból a trendibe csöppentek a gyermekek a Pestszentlőrinci Nyitnikék  Óvodában. Az új vizesblokk dizájnját a széncinege ihlette.

Gyermekek, szülők és az óvoda dolgozói is örömmel fogadták az intézmény egyik vizesblokkjának a felújítás utáni megjelenését és használhatóságát. A 40 évvel korábbi, rideg hangulat már a múlté, komfortos, tiszta és vidám helyiség lett a végeredmény. A felújítási munkálatok a XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata megrendelésére és a Városgazda18 Zrt. bonyolításában zajlottak.

Az új megjelenést Szilágyi Anikó, a Városgazda18 Zrt. Műszaki Előkészítő és Bonyolító Osztály műszaki menedzsere tervezte.

 

Az új arculattal

Az új arculattal

– Szerettünk volna új, frissességről árulkodó teret létrehozni, amelyet az óvoda vezetősége is támogatott. Így született meg ez az üde színfolt az épületben. A színek összeállítását a „Nyitnikék” dallamát csicsergő széncinege tollazata ihlette. A nyílászárókkal szemközti falazaton türkiz színű fali burkolat látható, amelyeket az oldalfalakon megjelenő fehér és foltokban elszórt türkiz és halványsárga csempe old fel. A padlóburkolatokban elszórt három darab csempe játékosan jelöli ki az illemhelyek helyét – avatott be az új arculat részleteibe Szilágyi Anikó.

 

A régi megjelenés

A régi megjelenés

Új hangulat

Új hangulat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.