Új, modern gépek az Akadémia Fitneszben

Kardió vagy erőnléti edzés? Fogyás vagy tömegnövelés? Nincs olyan izomcsoport, amelyiknek az átmozgatásához ne lenne gépünk. Olyan mutatósak, hogy szinte azonnal kedvünk támad felpattanni rájuk.

A kalóriafalók már a teremben vannak

A kalóriafalók már a teremben vannak

Nem maradt ki a Vilmos Endre Sportcentrumot érintő fejlesztések sorából (új, műfüves labdarúgó pálya, élőfüves pálya, megújult sportcsarnok, edzőtermek, új csatornarendszer…) a létesítményben található konditerem sem. Az épület belseje a 2017-es évben teljes felújításon és átalakításon esett át, megújultak a vizesblokkok és öltözők, kitűnő helyszínt teremtve az edzeni vágyóknak. Immár a terem berendezései is megérkeztek.

25 új gép, súlyzók, rudak, padok…

Az Akadémia Fitnesz gépei gondos és szakszerű válogatás után kerültek a terembe, ebben az ország egyik legprofibb, fitneszgépekkel foglalkozó cége, a Pán-Trade Kft. nyújtott segítséget.

Katonás sorokban pihennek a tárcsák és a kézi súlyzók (egyelőre)

Katonás sorokban pihennek a tárcsák és a kézi súlyzók (egyelőre)

– Meghallgattuk és felmértük az Akadémia igényeit, illetve azt is, hogy milyen közönség fogja használni a gépeket. Javaslatokat tettünk, egyeztettünk, majd ennek a folyamatnak a végén kerültek kiválasztásra a terem felszerelései. Elsődleges szempont volt a gépek biztonságos és magától értetődő használata, hogy a kezdők és laikusok is egyszerűen edzhessenek velük. Abszolút modern gépekkel lett berendezve a terem, tökéletesen kielégíti majd a sportolni vágyók elvárásait. A géppark, különböző padok és súlyzók a teljes testedzés lehetőségét biztosítják, a nagy teljesítményű futógépektől a háttámlás szobakerékpárig minden megtalálható benne. Kardió és erőnléti edzésekre is optimális helyszín lesz ez a fitneszterem, ahol egyszerre akár 30-an is sportolhatnak – tudtuk meg a Kürthy Istvántól, a Pán-Trade Kft. ügyvezetőjétől.

Március 2-án nyitunk

Az Akadémia Fitnesz nyitásáig a termet és a gépeket még működés közben tesztelik, a tesztidőszak után, 2018. március 2-án veheti birtokba a lakosság.

Galéria

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.