DSC_2525

Új, modern gépek az Akadémia Fitneszben

Kardió vagy erőnléti edzés? Fogyás vagy tömegnövelés? Nincs olyan izomcsoport, amelyiknek az átmozgatásához ne lenne gépünk. Olyan mutatósak, hogy szinte azonnal kedvünk támad felpattanni rájuk.

A kalóriafalók már a teremben vannak

A kalóriafalók már a teremben vannak

Nem maradt ki a Vilmos Endre Sportcentrumot érintő fejlesztések sorából (új, műfüves labdarúgó pálya, élőfüves pálya, megújult sportcsarnok, edzőtermek, új csatornarendszer…) a létesítményben található konditerem sem. Az épület belseje a 2017-es évben teljes felújításon és átalakításon esett át, megújultak a vizesblokkok és öltözők, kitűnő helyszínt teremtve az edzeni vágyóknak. Immár a terem berendezései is megérkeztek.

25 új gép, súlyzók, rudak, padok…

Az Akadémia Fitnesz gépei gondos és szakszerű válogatás után kerültek a terembe, ebben az ország egyik legprofibb, fitneszgépekkel foglalkozó cége, a Pán-Trade Kft. nyújtott segítséget.

Katonás sorokban pihennek a tárcsák és a kézi súlyzók (egyelőre)

Katonás sorokban pihennek a tárcsák és a kézi súlyzók (egyelőre)

– Meghallgattuk és felmértük az Akadémia igényeit, illetve azt is, hogy milyen közönség fogja használni a gépeket. Javaslatokat tettünk, egyeztettünk, majd ennek a folyamatnak a végén kerültek kiválasztásra a terem felszerelései. Elsődleges szempont volt a gépek biztonságos és magától értetődő használata, hogy a kezdők és laikusok is egyszerűen edzhessenek velük. Abszolút modern gépekkel lett berendezve a terem, tökéletesen kielégíti majd a sportolni vágyók elvárásait. A géppark, különböző padok és súlyzók a teljes testedzés lehetőségét biztosítják, a nagy teljesítményű futógépektől a háttámlás szobakerékpárig minden megtalálható benne. Kardió és erőnléti edzésekre is optimális helyszín lesz ez a fitneszterem, ahol egyszerre akár 30-an is sportolhatnak – tudtuk meg a Kürthy Istvántól, a Pán-Trade Kft. ügyvezetőjétől.

Március 2-án nyitunk

Az Akadémia Fitnesz nyitásáig a termet és a gépeket még működés közben tesztelik, a tesztidőszak után, 2018. március 2-án veheti birtokba a lakosság.

Galéria

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.