TV18

KÉPben és KÉPen vagyunk – Tájékozódjon a kerület eseményeiről a helyi médiában!

 

TV18

A TV18 a Parkváros Televízió jogutódjaként 2011-től 2015. június 30-ig a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. által készített adások révén megújult tartalommal és külsővel jelentkezett. A cél az volt, hogy a XVIII. kerületi önkormányzat hivatalos televíziójaként a helyi események mozgóképes dokumentációja a korábbinál lényegesen magasabb színvonalon és korszerűbb televíziós eszközökkel történjen.

A TV18 minden harmadik kerületi háztartásban elérhető volt, ami megközelítőleg 40 ezer nézőt jelentett. A televízió hetente kétórányi friss, új anyagokkal jelentkező adást állított össze, amelynek premierjét minden szombaton 10 órakor tartottuk. Az adásokat naponta négyszer ismételtük; a szünetekben a nézők képújságot láthattak, amely kedvelt hirdetési felülete volt a helyi vállalkozóknak.

A TV18 magazin preferált televízióként működött, de a hírblokkban minden, a kerületnek fontos hírről számoltunk be, illetve a kiemelt anyagok kapcsán stúdióbeszélgetéseket rendeztünk.

A televízió adásainak 2011 és 2015. június 30. között forgatott filmjeit mindenki megtalálja a https://www.youtube.com/user/bp18tv/videos internetes oldalon.

 

2015.  július elsejétől az Önkormányzat döntése alapján a Városinfó18 Nonprofit Kft. látja el az Önkormányzat   információszolgáltatás típusú feladatait, melyre tekintettel a TV18 médiatartalmának előállítása is a cég feladatai közé tartozik.

A cég elérhetősége: varosinfo18.hu

 

 

Eddigi megtisztelő figyelmüket ezúttal is megköszönjük!