Tavasszal a járda is gyorsabban nő

Sajnos a rossz téli, illetve csapadékos idő sok szabadtéri munkát hátráltat. Ennek ellenére hamarosan 600 négyzetméternyi új járdafelületet vehetnek birtokba a Bókay-kert vendégei.

Ha valaki járt az elmúlt napokban a Bókay-kertben, akkor sok, serényen dolgozó „városgazdás” ruhába öltözött munkatársunkat láthatta. A kert hátsó részén több párhuzamos fejlesztés folyik, többek között a BMX pálya utolsó simításai, a világítás korszerűsítése, és egy szép, hosszú járda építése. Kollégáink mindent megtesznek azért, hogy az új járda mielőbb elkészüljön.

Új arculatot kapnak a Bókay-kert hátsó területei

Új arculatot kapnak a Bókay-kert hátsó területei

– A Bókay-kert járdáját az eredeti koncepcióterv szerint építjük meg, az infópavilontól indul, elhalad a BMX pálya alatt, míg végül a hátsó rendezvényterületnél ér majd véget.  Ez egy 300 méter hosszú szakaszt, összesen 600 négyzetméternyi járdafelületet jelent. A munkálatok során a terület növényzetét és a terepet is az új járdához rendezzük. Sok rendezvénynek biztosít helyszínt a Bókay-kert, és ezt figyelembe vesszük a járda építésénél, ugyanis az új kialakításnak köszönhetően a rendezvények pavilonjait, sátrait könnyen hozzá lehet majd igazítani a járdához. Kicseréljük a rendezvénydobozokat is a munkálataink során, továbbá kialakítjuk az új lámpatestek helyeit. Összesen húsz darab, 4 méter magas új kandelábert szerelünk fel. Teljesen megváltozik majd az egykor elhanyagolt hátsó terület arculata – tudtuk meg Márton Krisztinától, a Városgazda18 Zrt. Intézmény-üzemeltetési Divízió Műszaki és Bonyolító Osztályának a vezetőjétől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.