kepzeskoordinacios_kozpont_budapest_xviii_kerulet

Szeptemberben becsengetnek a Képzéskoordinációs Irodába is

A Városgazda18 üzemeltetésében lévő központban stressz- és konfliktuskezeléshez, illetve az alapvető irodai szoftverek használatához is hasznos tudást lehet szerezni. 

Szeptembertől újabb tréningeknek és oktatásoknak biztosít helyszínt az Üllői út 317. alatt található Képzéskoordinációs Iroda. Az intézmény üzemeltetésének feladatait 2017. május 1-je óta látja el a Városgazda18, és az infrastruktúra mellett az oktatásokat is a társaság szervezi. A tréningekre magánszemélyek és cégek dolgozói egyaránt beiratkozhatnak.

Hogyan kerülhetjük el a konfliktusokat és stresszt?

2017. szeptember 25-én és 28-án többek közt a fenti kérdésre kaphatnak válaszokat és megoldásokat a jelentkezők a Zsigmond Király Egyetem pszichológus tanárjától, Dr. Nagy Józseftől.
– A tanfolyam elvégzése után a jelentkezők képesek lesznek bizonyos konfliktusokat eleve megelőzni. Megismerhetik a konfliktusok fajtáit és okait, valamint a kialakult konfliktusokat is mélyebb szinten megérthetik. Képesek lesznek olvasni a “jeleket”, megfejteni a másik fél metakommunikációját, és azonosítani tudják majd a másik fél úgynevezett „én-állapotát”. Megismerhetik saját domináns konfliktuskezelő stílusukat, és szélesíthetik saját konfliktuskezelő ismereteiket, valamint megtanulhatják, hogyan vezessenek problémamegoldó beszélgetéseket és kemény tárgyalásokat sokkal kevesebb stressz mellett – tudtuk meg Angyal Klárától, a Városgazda18 képzési koordinátorától, a tanfolyam szervezőjétől.

Az oktatások modern környezetben és informatikai háttérrel történnek

Az oktatások modern környezetben és informatikai háttérrel történnek

Informatikai alapismeretek gyorsan és közérthetően

2017. szeptember 20-án és 21-én az alapvető irodai szoftverek használatát lehet elsajátítani a Zsigmond Király Egyetem oktatójától, Kiss Dánieltől. Az informatikai készségfejlesztés (Word/Excel/PowerPoint) tréning elvégzése elsősorban számítógépes alapismeretekkel rendelkező, de a szövegszerkesztést, táblázatkezelést vagy PowerPoint-ot nem ismerő, illetve a programot már használó, de teljes körűen megismerni akaró felhasználóknak ajánlott.
A Képzéskoordinációs Központ – a Samsung Smart School informatikai rendszerével és új táblagépjeivel – korábban már több sikeres tanfolyamnak és tréningnek biztosított helyszínt.

 

Trénig típusa Konfliktus- és stresszkezelő IT-készségek fejlesztése
Időpont 2017. szeptember 25. és 28. 2017. szeptember 20-21.

 

Képzés időtartama 2 nap 2 nap
Előadó Dr. Nagy József – okleveles pszichológus, tanár – Zsigmond Király Egyetem Kiss Dániel – oktató – Zsigmond Király Egyetem
Részvételi díj 60 960 Ft/fő

 

27 686 Ft/fő

 

Jelentkezési határidő 2017. szeptember 15.

 

2017. szeptember 15.
Felvilágosítás Angyal Klára – képzési koordinátor: + 36 20 370 7102

Szabó Zoltánné – asszisztens:         +36 1 297 3704

 

Egyéb elérhetőségek angyal.klara@varosgazda18.hu
szabo.zoltanne@varosgazda18.hu
A tréningek helyszíne TUD18 Képzéskoordinációs Iroda /1181 Budapest Üllői út 317.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.