Olimpikon aranyozta be a gyermekek úszóünnepét

A Városgazda Utánpótlás Akadémia megalakulása óta minden évben megrendezi a nagy sikernek örvendő Adventi Vizes Gálát. A rendezvényre ezúttal december 9-én került sor a Vilmos Endre Sportcentrum Uszodájában.

Rózsa Norbert olimpiai bajnokunkat örömmel fogadták a kis úszók

Rózsa Norbert olimpiai bajnokunkat örömmel fogadták a kis úszók

Már a rendezvényre érkezéskor feltűnt a látogatóknak, hogy komoly kis összecsapásra készülhetnek, ugyanis telt házas parkoló, sőt teleparkolt utcák várták a későn érkezőket. A gálára összesen 181 nevezés érkezett, és ebből a Városgazda Utánpótlás Akadémia 100 sportolója mérette meg magát az Aqua 18, Kis Pingvin, Lőrinc 2000, Római SE, Sztehlo, Tempó és Zsolt bácsi versenyzői ellen. Sztárvendégünk is volt a gálán, méghozzá az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok mellúszónk, Rózsa Norbert, aki az aláírás osztogatáson kívül a díjakat is átadta a gyerekeknek a mikuláscsomaggal együtt.

– Minden visszajelzés azt mutatta, hogy egyre jobban csináljuk. Kollégáim és a szülők is elismerően nyilatkoztak a gáláról. Előhívó rendszer miatt gyorsabbá vált a lebonyolítás, így a megnyitó miatti apró csúszást olyan jól korrigáltuk, hogy a tervezettnél is előbb fejezhettük be a versenyt. Ezúton is köszönöm Rózsa Norbinak, hogy meghívásomra eljött a Vilmos Endre Sportcentrumba, és aktív részvételével, jókívánságaival hozzájárult a gyerekek boldogságához. Véleményem szerintem remek kis nap volt – összegezte a versenyt Horváth Zoltán, a Városgazda Utánpótlás Akadémia szakosztályvezetője.

Az Adventi Vizes Gála eredményei (xlsx)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.