Ki emlékszik már a sittre?

A Városgazda Utánpótlás Akadémia növendékei az edzők sóhajai mellett vették birtokba a műfüves, világítással rendelkező pályát. Új arculatot adtak a zöld felületek a Vilmos Endre Sportcentrumnak.

Már a téli, korai sötétedés sem befolyásolja az akadémisták edzéseit, ugyanis a profi világításnak köszönhetően szinte fel sem tűnik, hogy este van a Vilmos Endre Sportcentrumban megépült műfüves pályán. Az elmúlt bő félévben többször beszámoltunk az készülő pályákról, de a végeredményt elnézve már szinte eszünkbe sem jut, hogy néhány hónapja ez még egy sittel teli, elhanyagolt terület volt. Talán ezer szónál is többet mond két kép ugyanarról a helyről.

2017. május

2017. május

Ugyanez a terület - 2018. január

Ugyanez a terület – 2018. január

Sóhajok és megbecsülés

A műfüves pályán már javában folynak az edzések, az akadémisták lelkesen vették birtokba az új felületet, még nagyobb elánnal járnak az edzésekre. Ugyanakkor megbecsülés is érezhető részükről, mert érzik, hogy egy valóban menő helyen rúghatják a bőrt. Az edzők száját pedig sóhajok hagyták el az első pályán töltött percek után, a „bárcsak ilyen pályán focizhattunk volna gyermekkorunkban” mondatok kíséretében.

Nézőként is kényelmesebb lesz kijárni az edzésekre, meccsekre, ugyanis a pálya mellett elkészültek a lelátók, így már ülve is lehet szurkolni.

Szeretik és megbecsülik a gyerekek a pályát

Szeretik és megbecsülik a gyerekek a pályát

A kispad és a lelátók is elkészültek

A kispad és a lelátók is elkészültek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.