strandfoci_xviii_kerulet_utanpotlas_akademia_tabor

Idén 38%-kal több gyereknek nyújtottunk élményeket

Legtöbben az úszótáborainkat választották 2017-ben

Legtöbben az úszótáborainkat választották 2017-ben

„Legyen sportélmény a nyár!” – szólt a szlogenünk nyár elején, és a jelek szerint sokaknak össze is jött ez az élmény. Jó eredményekkel zárták a nyarat a Városgazda Utánpótlás Akadémia nyári sporttáborai. Több szülő levélben köszönte meg, illetve dicsérte a táborok színvonalát.

A jó hangulat alap volt a táborokban

A jó hangulat alap volt a táborokban

Véget ért a nyár, és ezzel együtt az Utánpótlás Akadémia nyári sporttáborai is bezárták a kapuikat. A tavalyi, 2016-os évben 356 gyermek iratkozott be napközis táborokba, ez a szám idén nyáron már 493-ra emelkedett, ami 38%-os növekedést jelent. Varga Noémi, az Utánpótlás Akadémia sportszervezője szerint jövőre még több gyermek tölti majd a szünidejét a sporttáborainkban.

– Egyre szélesebb körben válnak ismertté az Utánpótlás Akadémia által szervezett táborok. A gyermekek gyakran elhozzák a haverjaikat, osztálytársaikat, a szülők egymásnak mesélnek a táborainkról, és mi is próbáljuk minél több családdal megismertetni a programjainkat. A táborok sikeréhez hozzájárult az is, hogy nálunk 10 héten keresztül folyamatosan és sok sportágban táborozhattak a kicsik, ehhez hasonló palettát kevés egyesület tud felmutatni. Nagyon elégedettek voltak a gyermekek és a szülők egyaránt a programokkal és az ellátással, több köszönőlevelet kaptunk a szülőktől utólag. Természetesen mindig és mindenen lehet javítani, ezért a kicsik és a szülők javaslatait mérlegeljük, és a jó ötleteket beépítjük a jövő évi táborainkba – tudtuk meg Varga Noémitől.

Egy igazi csapatkép a labdarúgó táborból

Egy igazi csapatkép a labdarúgó táborból

Úszás és foci volt a legnagyobb sláger

Sportágaktól függően különböző mennyiségű turnust indított idén nyáron az Akadémia. A legtöbb turnust és résztvevőt az úszótáboraink tudhatják a sajátjuknak, ugyanis tíz héten keresztül 243 gyermek vett részt rajtuk. Labdarúgásból nyolc turnus indult, ezeken 110 kicsi csiszolta a futballtudását. A három indított turnuson hatalmas igény mutatkozott a strandfocira, ezekben a táborokban 88 gyerek rúgta a bőrt a homokban.

Street Dance-t is tanulhattak a gyermekek

Street Dance-t is tanulhattak a gyermekek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.