webre_fina_gyorsforgalmi

Hello FINA!

Frissen kaszált tereket, utakat és utcákat láthatnak az ideérkezők

Frissen kaszált tereket, utakat és utcákat láthatnak az ideérkezők

A 2017-es vizes világbajnokságra érkező versenyzők, küldöttségek és szurkolók az első benyomásaikat Budapestről és Magyarországról a XVIII. kerületben szerzik majd. A Városgazda18 munkatársai kiemelten készülnek az eseményre.

Július 14-én rajtol a 17. vizes világbajnokság (FINA), amelyre a szervezők 2500 sportolót és 350 ezer látogatót várnak. A vb-re sokan repülővel érkeznek, akik áthaladnak majd a XVIII. kerületen. A XVIII. kerületi Önkormányzat és a Városgazda 18 Zrt. többek közt ezért is tartja fontosnak, hogy a versenyre érkező külföldieket az eseményhez és országunkhoz méltó megjelenés fogadja majd.

Kiemelt figyelem

A repülőtérre vezető út környékét gondozzák kollégáink

A repülőtérre vezető út környékét gondozzák kollégáink

A Városgazda18 Zrt. vezérigazgatójától, Banyár Lászlótól megtudtuk, hogy az elkövetkező időszakban a megszokottnál is nagyobb figyelmet fordít a Társaság a repülőtérről bevezető utakra és ezek környékeire. – Gyakorlatilag az év minden napján azon dolgozunk, hogy a kerületünkben tiszta, rendes és gondozott utakat, utcákat és köztereket biztosítsunk a lakosság számára, de a vizes vb alatt ezekre még nagyobb figyelmet fordítunk. Az alkalmazottaink tudják, hogy nagyon sokszor személyesen – a legváratlanabb helyeken és időpontokban – ellenőrzöm a kerületünkben elvégzett munkákat. Ezt az útvonalat is többször bejártam az elmúlt napokban, és jeleztem az illetékeseknek, ha valahol nem megfelelő kép fogadott. Egy-két simítás vár még ránk, de úgy érzem, hogy időben elkészülünk mindennel. Örülök, hogy az elvégzett munkáinkkal a Városgazda18 is hozzátehet egy picit egy igazi világverseny sikeréhez – mondta a vezérigazgató.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.