Főszerepben a csülök

Két színpadon rengeteg sztárfellépő és program várja a vendégeket az idei Bókay-kerti Napok Csülökfesztiválján szeptember 8-án és 9-én. A fesztivál szervezői 25-30 ezer emberre számítanak. Egy helyen élvezhetjük a slágereket és a sláger ételeket.  

A csülök nemcsak finom, hanem szép is lehet

A csülök nemcsak finom, hanem szép is lehet

Vilma! Tudod, hogy hőzöngök, mikor nem sül a csülök, mihelyst a székre lecsücsülök” – mondta anno Frédi a híres rajzfilmsorozatban. A Bókay-kerti Napok Csülökfesztiválon biztos nem hőzöngene Frédi, ugyanis az esemény főzőversenyén rengeteg csülkös étel készül majd, az idei programsorozatban kiemelt szerepet kap ez a sokféleképpen elkészíthető disznó-testrész.

Szeptember 9-én 70 csapat három kategóriában – bográcsos, grill és csülök – mérheti össze főzőtudását a Bókay-kertben. Az eseménysorozatot sztárfellépők, koncertek, továbbá gyermek- és felnőtt programok fogják még emlékezetesebbé tenni.

Beteltek a helyek a főzőversenyre

A főzőversenyre sajnos már nem tudjuk további csapatok jelentkezését fogadni, ugyanis a főzőverseny résztvevőinek száma elérte a maximális létszámot.

A TNT is ott lesz a Bókay-kerti Napok Csülökfesztiválján

A TNT is ott lesz a Bókay-kerti Napok Csülökfesztiválján

Már most nagy az érdeklődés

A XVIII. kerület „elő októberfesztje” fővárosi szinten is ismert, idén már 18-ik alkalommal rendezik meg, több tízezren látogatnak ki rá évről-évre. A Városgazda18 Zrt. Sport, Rendezvény és Média Divíziója kiemelten készül az eseményre, ugyanis szeretnék, ha az idei fesztivál túlszárnyalná a korábbiak sikerét is.

– Öregbítjük a kerület és a Bókay-kert hírnevét is ezzel a rendezvényünkkel – mondja a fesztivál szerevezéséért felelős Sonnewendné Lengyel Orsolya. – A Facebook oldalunkon már most sokan lájkolják az eseményt, illetve sokan érdeklődnek róla. Idén kétnapos lesz a fesztivál. Szeptember 8-án, pénteken többek közt az UFO Update, V-Tech és TNT koncertek lesznek a fő attrakciók, de emellett számos más programmal is készülünk az eseményre. A vurstli, a kitelepülő vendéglátóhelyek, sörözők és a zene egyfajta előrehozott októberfesztes hangulatot nyújtanak majd a szép, ősfás környezetben. Szeptember 9-én olyan további sztárok lépnek fel a színpadjainkon, mint például a Gitárosokkk… Mohabával, Kozma Orsi Quartet, Kerozin Retro Show, Desperado és Csík zenekar, az LGT sztárjai pedig Zenevonat szuperkoncerttel szórakoztatják a közönséget. A szombati napon kerül megrendezésre a hagyományosnak számító főzőversenyünk, amire idén 70 csapat jelentkezhet. Három kategóriában mérhetik össze a tudásukat az indulók: bogrács, grill és csülök. A csülök kategória újdonság az idei versenyen, reméljük, számos  különleges recepttel is találkozhatunk majd – mondta bizakodva Sonnewendné Lengyel Orsolya, a Bókay-kert Rendezvénycsoport vezetője.

Programok:

2017. 09. 08. péntek – Nagyszínpad

14.00 Megnyitó

14.30  Román Nemzetiségi Önkormányzat műsora

16.00 Jansi&Távoli Rockonok

17.00 UFO Update

18.00 V-Tech

20.30 TNT

2017. 09. 09. szombat – Nagyszínpad

12.30 Gitárosokkk… Mohabával

14.00 Highland Bastards

15.00 Akrobatikus rock and roll

15.30  Városgazda Utánpótlás Akadémia

16.30 Kerozin Retro Show

17.30  Városgazda Utánpótlás Akadémia

18.30 Desperado

20.30  Zenevonat szuperkoncert  az LGT sztárjaival

2017. 09. 09. szombat – Fesztivál Színpad

10.00 Megnyitó

10.30 Park Aerobic

11.30 Schütz Kapelle

13.00 Heimattöne Kapelle

14.00  Főzőverseny eredményhirdetés Kovács Lázárral

15.00  Gyermek főzőverseny eredményhirdetés

16.00 Kozma Orsi Quartet

17.00 Gájer Bálint

19.30 Csík zenekar

Cím: Bókay-kert – 1181 Budapest, Szélmalom utca 33.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.