Felkészítjük a szezonra a Park Strandot

A Park Strand öltözőjét festi munkatársunk

A Park Strand öltözőjét festi munkatársunk

Főként a nagy medencerészt, a pancsolót, lábmosót és az öltözőket érintik az idei karbantartási munkálatok, de nem marad el a strand környezetének megszépítése sem.

A tavalyi strandszezon és a tél is nyomokat hagyott a Park Strandon, a különböző hibák elhárításán a Városgazda18 Zrt. szakemberei dolgoznak.

– Javítjuk és cseréljük a tavaly elfáradt burkolatokat a strandon. Az előző szezonban az élménymedence részt újítottuk fel, idén a nagy medencét javítjuk, továbbá teljes burkolatcsere történik a lábmosónál. A pancsoló részen keletkezett hibákat is kijavítjuk, az üldögélős részén pedig szintén cseréljük a burkolatot. Végezetül a túlfolyó vályú mögötti részt tesszük rendbe. Nem csak a medencét érintik a karbantartási munkálatok, ugyanis kifestjük az öltözőket, és lefestjük a strand padjait is egy-egy kiadós csiszolás után. A bejárat melletti régi zuhany helyett újat telepítünk, a strandröplabda pálya hálóját pedig kicseréljük. Új homokkal frissítjük fel a röplabda pályát, így még élvezetesebb lesz rajta a játék. Folyamatosak a kertészeti munkák is a strandon, a zöld felületek megfelelő minőséggel várják majd a vendégeket – tudtuk meg Bögös Józseftől, a Városgazda18 Zrt. Uszodaüzemeltetési osztályvezetőjétől.

A lábazati részek új színt kapnak

A lábazati részek új színt kapnak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.