58 féle sport egyetlen helyszínen

A szeptember 23-ai Sportízelítőn a Városgazda Utánpótlás Akadémia szervezőként, kitelepülőként és bemutatókkal is képviselteti magát a Bókay-kertben.

Az esemény a nagy érdeklődés miatt már kinőtte a Bókay-kertet, ezért idén a kert főbejáratához egészen közel található kálváriadombon is programok lesznek.
Kissné Baumann Gizella, a Városgazda Utánpótlás Akadémia szakmai vezetője és a Sportízelítő „szellemi anyja” változatos programokat ígér.
– Engem neveznek a Sportízelítő „feltalálójának”, de hozzá kell tennem, hogy csapatmunka volt ez. Úgy gondoltam annak idején, hogy a Szeptemberi Kóstoló mellett elfér egy sportos program is, mondván: amit felszedünk a kóstolón, azt leadjuk az ízelítőn… Időközben sok minden változott, alapvetően az, hogy évről évre egyre több az érdeklődő és a kipróbálható sportág – mondta Kissné Baumann Gizella
Szeptember 23-án a kutyák is bemutatják a tudásukat a Bókay-kertben. A Kutyás Sportízelítő keretében az idomítási versenytől a szépségversenyig minden a négylábúakról fog szólni.

programok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.